Despre noi

Cu o experienta de 15 ani in Italia, AIRTEC UNICODE si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in luna iunie a anului 2005, avand ca puncte forte profesionalismul, calitatea serviciilor, fidelizarea clientilor. Specializata pe producerea si comecializarea sistemelor complete de etichetare, compania a reusit sa patrunda pe piata romaneasca, devenind in scurt timp un nume important in atat in domeniul distributiei de imprimante cu transfer termic si termic direct, dar si ca producatori de materiale de consum: riboane si etichete.

Oferta de servicii a firmei cuprinde, astfel, o gama larga de produse, de la imprimantele de tip Avery Dennison, Datamax, Zebra, Toshiba Tec, Intermec, la software aferent, accesorii specifice, precum si asistenta tehnica pentru oricare dintre acestea. De asemenea, Airtec produce si comercializeaza in diverse tipuri si dimensiuni materialele de consum – etichetele si riboanele – in vederea acoperirii fiecarui detaliu solicitat de client, incercand, astfel, sa satisfaca cerintele acestuia. Compania pune la dispozitia clientilor etichete autoadezive albe sau colorate din poliester, PVC, hartie vellum sau termica. De asemenea ofera etichete pentru cantarele Bizerba si Digi.

Pentru domeniul textile-confectii, produce banda poliamida si satin pentru etichete de compozitie si masuri care se imprima cu riboane rasina si riboane speciale, rezistente la spalari stonewash. Societatea are intotdeauna pe stoc riboane ceara (wax), ceara rasina (wax rezin) si rasina (rezin) intr-o gama variata de culori (negru, alb, auriu, rosu, albastru , albastru inchis, verde, orange) si dimensiuni.

Acordand o deosebita importanta tehnologiei folosite , produsele Airtec Unicode sunt de cea mai buna calitate, iar larga experienta in domeniu a facut ca pana in prezent firma sa demareze colaborari cu un numar important de clienti, ale caror referinte au fost intotdeauna favorabile.